Piraten Bulletin 5: nog 46 weken te gaan…‏

Beste Micha, Landgenoten, Orangisten, Piraten, Anarchisten en Republikeinen,

De vijfde column in de reeks van wekelijkse columns, waarbij ik nu heb besloten ook de eerste editie van een ledenblad op te gaan maken, als ook ieder kwartaal een digitale nieuwsbrief te gaan uitgeven in de opbouwfase van de organisatie(s). Op dit moment ben ik bezig met hernieuwde brieven aan de Commissie Oosting om contact met mij op te nemen, aangezien de Commissie Oosting op nieuw is benoemd door de Tweede Kamer der Staten-Generaal om onder meer onderzoek naar de cultuur op het Ministerie van Justitie en bij het Openbaar Ministerie, als ook naar eventuele nieuwe misstanden. Dit laatste heeft de nieuwe Minister van Justitie afgewezen, aangezien anders de Commissie Oosting continu bezig zou blijven, hetgeen al een hint is, dat er gigantisch veel mis en fout zit bij politie en justitie in Nederland!

Op dit moment heb ik dan ook brieven aangemaakt voor de Rechtbank Den Haag, het Gerechtshof Arnhem, de bezwaarschriftencommissie van de Gemeente Winterswijk, de Commissie Oosting en de Commissie Veiligheid en Justitie van de Tweede Kamer der Staten-Generaal in dit schandaal. Verder is er een voorlopig globaal verkiezingsprogramma in de maak, dat ik deels zal publiceren in de komende tijd. Reeds eerder heb ik twee boeken van de editie “Het Vaatstra Complot” naar de Commissie Oosting doe toen komen, een rechtstreeks op 23 september 2015 via een ontvangstbevestiging van W. Mooiman bij het Ministerie van Binnenlandse Zaken en Koninkrijksrelaties (waar ook het Ministerie van Justitie is gehuisvest) na het continu uitblijven van contact op mijn eerdere correspondentie, waaronder brieven aan de Commissie Oosting, de Commissie Veiligheid en Justitie van de Tweede Kamer der Staten-Generaal, als ook via meerdere edities van het boek “Het Vaatstra Complot” aan de Tweede Kamer der Staten-Generaal, onder meer een via een politicus aan de Commissie Oosting, hetgeen ook in de boeken is vermeldt door mij, als een soort extra voorwoord. Het is dan ook schandalig, dat deze en andere misstanden weer zijn verzwegen tijdens het rapport van de Commissie Oosting en daarop het debat in de Tweede Kamer der Staten-Generaal. Dit had ik reeds voorzien en daarom heb ik protestacties uitgevoerd, vlak voor de rapport publicatie en het debat over deze zaken, zodat men niet kan beweren iets in de trend van in de toekomst: “Ich habe es nicht gewusst”, zoals we al wel vaker in het verleden hebben gezien.

De eerste doelstelling is nu om ons te gaan aanmelden bij de Kiesraad en daarvoor hebben we donaties nodig van een ieder, die het project wil ondersteunen. De eerste twintig donateurs, die meer dan vijfendertig euro overmaken, kunnen daarbij rekenen op het boek “Het Vaatstra Complot” thuis gestuurd te krijgen en worden verzocht om per mail contact met mij direct op te nemen, aangaande meer informatie hieromtrent. Verder zoeken we nog steeds geschikte kandidaten, die achter de republikeinse principes staan, zoals afschaffing van erfopvolging, het invoeren van Jury Nullification en het nationaliseren of in handen brengen van de grootste systeembanken van een land en de centrale bank en aldus de geldcreatie bij het volk of de bevolking. Wat dat betreft is een deel van onze campagne door verspreiding van deze informatie en relevantie bij de komende verkiezingen nu al deels geslaagd, maar uiteraard willen we meer bereiken.

Hopelijk hebben we dan ook verder op 30 januari 2017 en vooral op 15 maart 2017 voldoende kandidaten, vrijwilligers, ondersteuners en middelen kunnen vinden om in de verkiezingscampagne succesvol te zijn! Voor eventueel contact, vragen of opmerkingen van een ieder hierover, mail me via het volgende mailadres: gwe_lensink@hotmail.com. Ik wens voor nu verder al mijn vrijheidslievende en waarheidsgetrouwe lezers voor vandaag een goede week toe en volgende week volgt weer meer nieuws hieromtrent…

Liberte, Egalite, Fraternity, Hasta La Victoria Siempre!

Erwin Lensink

www.oranjerepublikeinsepiraten.nl
www.erwinlensinkvrij.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *